Η Εταιρία

  Η ιστορία της επιχείρησής μας αρχίζει κάπου στο τέλος της δεκαετίας του '40, όταν ο Γιάννης Μάλαμας ξεκίνησε την πορεία του στον τομέα της επιγραφής και ζωγραφικής.

texnimalama epigrafes επιγραφές laser cut

  Τότε που αποκλειστικά τα χέρια του τεχνιτη έδιναν πνοή στην επιγραφή - διαφήμιση, χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας.

  Αυτή η παράδοση συνεχίζεται... πάντα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περνώντας στη δεύτερη γενιά, πλούσια με εμπειρίες χρόνων.

  Ο τεχνικός εξοπλισμός με Υπολογιστές - Ψηφιακούς Εκτυπωτές - Κοπτικά - CNC - Laser κ.λ.π. απλά ήρθε να βοηθήσει την τέχνη που έτσι κι αλλιώς υπήρχε.

  Δημιουργούμε χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά επιγραφές αλλά και μακέτες. Οι κοπές υλικών για μακέτες είναι μία διαδικασία που απαιτεί μεράκι, υπομονή και ακρίβεια. Αυτοί που δημιουργούν μακέτες το γνωρίζουν καλά

  Και οι επιγραφές δεν είναι απλή δουλειά. Πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά το υλικό και την τεχνική που θα χρησιμοποιήσεις.


  Όσο για την χάραξη, η τεχνολογία παίζει βασικό ρόλο. Οι χαράξεις γίνονται με Laser, πάνω σχεδόν σε όλα τα υλικά, και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.

  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται, επίσης, και στον χώρο της κατασκευής ειδών ξενοδοχείου. Με προτότυπες ιδεές, πειραματισμούς πάνω στα διάφορα υλικά και δημιουργικότητα, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Η μεγάλη ζήτηση και ποικιλία μας οδηγήσε στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας, αποκλειστικά με είδη ξενοδοχείου. Ελπίζουμε να βρείτε είδη που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

  Στις κατηγορίες λοιπόν παρουσιάζουμε ορισμένες απο τις εργασίες μας ή προιόντα μας, που κανένα όμως δεν ειναι τυποποιημένο.

  Για αυτόν τον λόγο θα χαρούμε εάν επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις όσον αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής, τα μέτρα που είναι μεταβλητά, τις τιμές ...


  Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο τραβηγμένο στο εργαστήριό μας: Κατασκευή ξύλινου-μεταλλικού μπρελόκ.